Your browser's JavaScript is disabled! Please enable JavaScript to be able to navigate through Uniblue's website properly.

Wat is RegistryBooster?

RegistryBooster is het simpele antwoord op problemen met het Windows-register. Deze bekroonde software scant uw register grondig om problemen en fouten op te sporen die uw pc instabiel en traag kunnen maken. RegistryBooster verbetert uw pc door het register op twee verschillende manieren te optimaliseren. Nadat een scan op verouderde en schadelijke vermeldingen is uitgevoerd, wordt het register door RegistryBooster opgeschoond en gerepareerd, waarbij fouten worden verwijderd en de verwerkingsefficiëntie van uw computer wordt verbeterd. RegistryBooster kan het register ook defragmenteren door instructies opnieuw te rangschikken. Met een schoon en gedefragmenteerd register kan uw computer weer op volle snelheid vooruit, met optimale efficiëntie, minder fouten en betere prestaties.

Meer informatie vindt u hier:

http://www.uniblue.com/nl/software/registrybooster/howitworks/

Als uw vraag niet beantwoord is, kunt u contact met ons opnemen over uw vraag.