Hvordan afinstallere jeg Uniblue-programmer fra min computer?

Uniblue-programmer kan afinstalleres ved hjælp af en af følgende fremgangsmåder:

Metode 1 – menuen Start

Afinstallationsprogrammet kan åbnes direkte fra menuen Start -> Uniblue . Vælg undermenuen til det program, du ønsker at fjerne, og klik på „Afinstaller...

Derved startes afinstallationsprogrammet, som vil føre dig gennem resten af processen.

Metode 2 – Kontrolpanel

1. Sørg for, at programmet er lukket. Hvis du kan se programikonet på proceslinjen, skal du højreklikke på ikonet og vælge Afslut.

2. Fra menuen Start, som du normalt finder nederst til venstre på skærmen, skal du vælge Kontrolpanel.

3. I Kontrolpanelet skal du vælge Programmer og funktioner (i Windows XP kaldetTilføj eller fjernprogrammer). Find Uniblue-programmet på listen over installerede programmer.

4. Klik en gang på elementet og klik derefter på Fjern eller Afinstaller. Dermed startes guiden til fjernelse af programmet.

Klik her for at chatte online med en af vores konsulenter, hvis du har brug for hjælp