'Dit serienummer er ugyldigt'. Hvad betyder dette?

Først skal du kontrollere, at du har downloadet den seneste version af programmet. Hvis du ikke er sikker, kan du downloade den seneste version ved at klikke på følgende link:

http://www.uniblue.com/support/downloads/

Dernæst foreslår vi, at du prøver at indtaste serienummeret ved at følge denne fremgangsmåde:

Klik på linkene herunder for at få vist aktiveringsskærmbillederne:

» PowerSuite » SpeedUpMyPC » DriverScanner » SystemTweaker » RegistryBooster » RegistryCleanerKit

Powersuite

Indtaste serienummer

1. Kopiér serienummeret på følgende måde:
  • Markér hele serienummeret ved at klikke og holde venstre museknap nede, mens du trækker musen hen over teksten.
  • Højreklik, og vælg Kopiér i rullemenuen.

2. Gå til fanen, hvor der står ”Trin 2: Aktivér Powersuite Pro”.

3. Sæt serienummeret ind i tekstfeltet, hvor der står ”Indsæt serienummeret her”, ved at højreklikke på tekstfeltet og vælge ”Sæt ind” i rullemenuen.

4. Klik på knappen ”Aktivér”.

Hvis du har indsat et gyldigt serienummer, er Powersuite nu aktiveret. Klik på ”Afslut”, og du er nu klar til at begynde at bruge alle funktionerne i Powersuite Pro.

Kan du ikke finde serienummeret? Anmod om det ved hjælp af dine ordreoplysninger.

Kontrollere serienummerformat

Hvis dette ikke virker, skal du kontrollere, at du bruger det korrekte serienummer til produktet. Serienumre er produktspecifikke og følger formatet herunder, hvor X repræsenterer et tal eller et bogstav.

Powersuite: PS-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX

Tilbage til toppen

SpeedUpMyPC

Indtaste serienummer

1. Kopiér serienummeret fra e-mailen med din ordrebekræftelse. Følg nedenstående fremgangsmåde for at gøre dette:

• Markér hele serienummeret.
  • Højreklik med musen, og klik på Kopiér.

2. Indsæt serienummeret ved at klikke på linket „Klik her for at indsætte serienummeret i feltet ovenfor“.

3. Klik på Aktivér nu.

Kan du ikke finde serienummeret? Anmod om det ved hjælp af dine ordreoplysninger.

Kontrollere serienummerformat

Hvis dette ikke virker, skal du kontrollere, at du bruger det korrekte serienummer til produktet. Serienumre er produktspecifikke og følger formatet herunder, hvor X repræsenterer et tal eller et bogstav.

SpeedUpMyPC: SP-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX

Tilbage til toppen

DriverScanner

Indtaste serienummer

1. Kopiér serienummeret fra e-mailen med din ordrebekræftelse. Følg nedenstående fremgangsmåde for at gøre dette:
  • Markér hele serienummeret.
  • Højreklik med musen, og klik på Kopiér.
2. Indsæt serienummeret ved at klikke på linket „Klik her for at indsætte serienummeret i feltet ovenfor“.
3. Klik på Aktivér nu.

Kan du ikke finde serienummeret? Anmod om det ved hjælp af dine ordreoplysninger.

Kontrollere serienummerformat

Hvis dette ikke virker, skal du kontrollere, at du bruger det korrekte serienummer til produktet. Serienumre er produktspecifikke og følger formatet herunder, hvor X repræsenterer et tal eller et bogstav.

DriverScanner: DS-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX

Tilbage til toppen

SystemTweaker

Indtaste serienummer

1. Kopiér serienummeret fra e-mailen med din ordrebekræftelse. Følg nedenstående fremgangsmåde for at gøre dette:

• Markér hele serienummeret.
  • Højreklik med musen, og klik på Kopiér.
2. Indsæt serienummeret ved at klikke på linket „Klik her for at indsætte serienummeret i feltet ovenfor“.
3. Klik på Næste.

Kan du ikke finde serienummeret? Anmod om det ved hjælp af dine ordreoplysninger.

Kontrollere serienummerformat

Hvis dette ikke virker, skal du kontrollere, at du bruger det korrekte serienummer til produktet. Serienumre er produktspecifikke og følger formatet herunder, hvor X repræsenterer et tal eller et bogstav.

SystemTweaker: ST-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX

Tilbage til toppen

RegistryBooster

Indtaste serienummer

1. Kopiér serienummeret fra e-mailen med din ordrebekræftelse. Følg nedenstående fremgangsmåde for at gøre dette:

• Markér hele serienummeret.
  • Højreklik med musen, og klik på Kopiér.
2. Indsæt serienummeret ved at klikke på linket „Klik her for at indsætte serienummeret i feltet ovenfor“.
3. Klik på Aktivér nu.

Kan du ikke finde serienummeret? Anmod om det ved hjælp af dine ordreoplysninger.

Kontrollere serienummerformat

Hvis dette ikke virker, skal du kontrollere, at du bruger det korrekte serienummer til produktet. Serienumre er produktspecifikke og følger formatet herunder, hvor X repræsenterer et tal eller et bogstav.

RegistryBooster: RB-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX

Tilbage til toppen

RegistryCleanerKit

Indtaste serienummer

1. Kopiér serienummeret fra e-mailen med din ordrebekræftelse. Følg nedenstående fremgangsmåde for at gøre dette:

• Markér hele serienummeret.
  • Højreklik med musen, og klik på Kopiér.
2. Indsæt serienummeret ved at klikke på linket „Klik her for at indsætte serienummeret i feltet ovenfor“.
3. Klik på Aktivér nu.

Kan du ikke finde serienummeret? Anmod om det ved hjælp af dine ordreoplysninger.

Kontrollere serienummerformat

Hvis dette ikke virker, skal du kontrollere, at du bruger det korrekte serienummer til produktet. Serienumre er produktspecifikke og følger formatet herunder, hvor X repræsenterer et tal eller et bogstav.

RegistryCleanerKit: RC-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX

Tilbage til toppen