Hvordan udfører jeg en ren geninstallation af Uniblue-programmer?

Sådan stopper du igangværende processer

1. Sørg for, at Uniblue-programmerne er lukkede. Hvis du kan se programikonet på proceslinjen, skal du højreklikke på ikonet og vælge Afslut.
  2. Tryk samtidigt på tasterne Ctrl + Shift + Esc på dit tastatur for at åbne Windows Jobliste, eller højreklik på proceslinjen (et tomt sted på linjen nederst på skærmen), og vælg 'Start Jobliste'.
  3. Gå til fanen "Processer". Kontroller, at der er sat flueben i afkrydsningsfeltet nederst i det vindue, hvor der står "Vis processer fra alle brugere", og afslut følgende processer, HVIS de kan findes på listen (ved at højreklikke på dem og vælge "Afslut proces"):

sump.exe
spmonitor.exe
spnotifier.exe
powersuite.exe
powersuite_monitor.exe
registrybooster.exe
rbnotifier.exe
rbmonitor.exe
driverscanner.exe
dsnotifier.exe
dsmonitor.exe
maxidisk.exe
mdmonitor.exe
powersuite_service.exe
systemtweaker.exe

Sådan afinstalleres den gamle version

1. Fra menuen Start, som du normalt finder nederst til venstre på skærmen, skal du vælge Kontrolpanel.
  2. I Kontrolpanelet skal du vælge Programmer og funktioner (i Windows XP kaldet Tilføj eller fjern programmer).
  3. Find Uniblue-programmet på listen over installerede programmer.
  4. Klik en gang på elementet, og klik derefter på Fjern eller Afinstaller. Dermed startes guiden til fjernelse af programmet.

Sådan slettes alle resterende programdata

1. Fra menuen Start skal du vælge og klikke på Kør.
  2. Indtast følgende: %appdata%
  3. Så vises der et pop op-vindue med flere mapper. Dobbeltklik på Uniblue-mappen, og slet alt indhold.
  4. Fra menuen Start skal du igen vælge og klikke på Kør .
  5. Denne gang indtaster du følgende: %programfiles%
  6. Find Uniblue-mappen, og slet undermappen heri for det program, du lige har afinstalleret.
  7. Genstart din computer.

Sådan gendownloader og geninstallerer du Uniblue-programmer

1. Gå til følgende link:

http://www.uniblue.com/en/support/downloads/

2. Vent, til siden er indlæst, og klik så på den ønskede knap Download nu. .
  3. Før overførslen starter, får du mulighed for at gemme downloadfilen. Klik på Gem. Afhængigt af den browser, du bruger, bliver du muligvis bedt om at vælge, hvor installationsfilen skal gemmes (f.eks. på skrivebordet).
  4. Find .exe-filen, og dobbeltklik på ikonet for at starte installationsguiden.